Felhasználási feltételek   |   Médiaajánlat   |   Kapcsolat
506 nyelvtanár 511 fordító
181 nyelviskola 282 tolmács


angol nyelvtanár amerikai nyelvtanár

Akadémia Nyelviskola és Fordítóiroda Kft.

angol nyelvoktatás, fordítás

Az Akadémia Nyelviskola Kft. 2009-ben jött létre az 1998 óta működő Mária Valéria Nyelviskola Kft. társintézményeként, a megnövekedett, országos lefedettséget igénylő, vállalati nyelvtanfolyamok intézményi háttereként. Központunk Esztergomban van, ezen kívül két telephellyel rendelkezünk Az évek alatt összegyűjtött tudás, tapasztalat és a folytonos fejlődésre való törekvés tett minket a régió egyik legjobb, legismertebb nyelviskolájává. Iskolánk a minőségi, kommunikatív nyelvoktatásra helyezi a hangsúlyt és célunk, hogy a nálunk tanuló és a hozzánk jelentkező diákok minden tekintetben a legszínvonalasabb szolgáltatást, oktatást kapják a kezdetektől a céljaik eléréséig.

Társintézményünk a Mária Valéria Nyelviskola 2003 óta ECL vizsgahelyként nagy tapasztalatra tett szert mind az eredményes felkészítésben, mind a vizsgáztatásban.

Iskolánk fordító és tolmács tevékenységet is végez a kezdetek óta. Irodánk sok éves tapasztalattal a háta mögött mindent megtesz annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsa a fordítás és tolmácsolás területén minden ügyfelének.

Nyelvoktatás Fordítás
Fordítás bruttó díja: 2 Ft / leütés
Lektorálás: lektorálást is vállal
További részletek: Irodánk sok éves tapasztalattal a háta mögött mindent megtesz annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsa minden ügyfelének. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőség-ellenőrzésre, melynek három alappillére a szakmailag felkészült szak-, vagy műfordító, a precíz lektor, valamint az alapos formai ellenőrzés. Ez a háromlépcsős rendszer biztosítja a mindenkori precíz munkát és a kifogástalan minőséget. Hisszük, hogy egy jó fordítóiroda alapját a szakmailag maximálisan felkészült fordítók adják, ezért kizárólag végzettséggel rendelkező fordítókat alkalmazzuk. Elsődleges célunk, hogy a fordítóiroda ügyfelei a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesüljenek, és teljesen elégedettek legyenek az elkészült fordítással. Ennek figyelembevételével készül nálunk minden fordítás és szakfordítás.

HOGY MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

Nálunk nincs minimális rendelési mennyiség!
Előre kiszámoljuk a fordítás díját, hogy később ne érje meglepetés!
Nincsenek rejtett költségek!
Hűséges ügyfeleinknek kedvezményt biztosítunk!
Minőségi és precíz munkavégzés!
Hivatalos és céges dokumentumok esetében hiteles fordítását is elkészítjük!
Képzett és tapasztalt fordítók!
További részletek: www.akademianyelviskola.hu
Szaknyelvek: gazdasági szaknyelv
idegenforgalmi szaknyelv
informatikai szaknyelv
jogi szaknyelv
orvosi szaknyelv
pénzügyi-számviteli szaknyelv
üzleti szaknyelv
Cím: 2500 Esztergom, Szent Tamás utca 11
Kapcsolat