Felhasználási feltételek   |   Médiaajánlat   |   Kapcsolat
417 nyelvtanár 483 fordító
176 nyelviskola 261 tolmács


angol nyelvtanár amerikai nyelvtanár

Rodé Eszter

angol nyelvoktatás, fordítás, tolmácsolás

Rodé Eszter angoltanár Üdvözlöm!

Angliában szereztem a London South Bank Egyetemen nemzetközi tanulmányok és modern nyelvek diplomámat, majd a Debreceni Egyetemen tolmács és fordító diplomámat. 2011-ben Európai Uniós angol-francia-magyar fordítói versenyvizsgát tettem.

Hosszú évek óta tanítok magántanárként, tanítványaim a vállalati szféra, bank, államigazgatás, jog, informatika, egészségügy területén dolgoznak. Az angol nyelv oktatása közben elsősorban a kommunikációra, beszédre koncentrálok, igyekszem a tanulóim kifejező-készségét és kommunikációját javítani, hogy egy valós élethelyzetben, például állásinterjú, felvételin, üzleti tárgyalások során önbizalommal tudjanak szerepelni. Természetesen a nyelvtant és az íráskészséget sem hanyagoljuk el, de meggyőződésem, hogy ma Magyarországon a felszabadult kommunikáció fejlesztésére kell több gondot fordítani.

Több évig dolgoztam multinacionális cégeknél, diplomáciában, kulturális és oktatási szakdiplomáciában, jogvédő intézményben, ez alatt folyamatosan fordítottam, tolmácsoltam és lektoráltam.
Erősségeim a politikai, gazdasági, üzleti, marketing, környezetvédelmi, egészségkommunikációs, egészségfejlesztési, kulturális, oktatási és idegenforgalmi szaknyelvek.

Számomra ez nem csak munka, hanem örömforrás és kihívás, szívesen segítek önéletrajzok és motivációs levelek valamint üzleti levelek, marketing szövegek megírásában is angol nyelven.

Remélem, hamarosan együtt dolgozhatunk az Ön sikerein is!

Nyelvoktatás Fordítás Tolmácsolás
Fordítás bruttó díja: 1,50 Ft / leütés
Lektorálás: lektorálást is vállal
További részletek: Fordítás díja mindig a szöveg nehézségétől függ, amit a munka elvállalása előtt megbeszélünk.
Átlagosan 1,5Ft/leütés a fordítás és 1Ft/leütés a lektorálás.

Oda-vissza fordítok és lektorálok!
Szaknyelvek: gazdasági szaknyelv
idegenforgalmi szaknyelv
üzleti szaknyelv
Cím: 1039 Budapest III. kerület
Kapcsolat