Felhasználási feltételek   |   Médiaajánlat   |   Kapcsolat
506 nyelvtanár 511 fordító
181 nyelviskola 282 tolmács


angol nyelvtanár amerikai nyelvtanár

Agnemar 2002 Kft.

angol nyelvoktatás, fordítás, tolmácsolás

Az Agnemar2002 Fordítóiroda legfelkészültebb munkatársi gárdával muködő fordító és tolmács szolgálat. 2002 óta elsődleges célkitűzése a megrendeloi igények teljes körü, magas színvonalú kiszolgálása és az akár különleges feladatokhoz való maximális alkalmazkodás. Megrendelőink között megtalálhatóak a államigazgatás, a versenyszféra és a lakosság legkülönbözőbb csoportjai. Szolgáltatásainkkal szinte minden nyelven rendelkezésre állunk.

A folyamatosan biztosított magas szintű munkavégzésnek az iroda magas színvonalú technikai felszereltsége, nagyszámú tolmács és fordító munkatársaink szakmai felkészültsége és több éves tapasztalata szolgálnak alapul.

Megbízásaink teljesítése során, a precizitáson túlmenően törekszünk a gyorsaságra és a vállalt határidők minden körülmények közötti pontos betartására.

A fordítás bizalmi munka, így ügyfeleinkkel a lehető legszorosabb munkakapcsolatot alakítjuk ki. A szoros kapcsolattartás lehetoséget biztosít számunkra, hogy a legszélesebb körben megismerkedhessünk az általuk végzett tevékenységgel és a szakterület nyelvezetével. Ezért is alapvetonek tartjuk a bizalmas ügykezelést és a titoktartást, amit adminisztratív munkatársaink és fordítóink, tolmácsaink egyaránt messzemenően betartanak.

Nyelvoktatás Fordítás Tolmácsolás
Lektorálás: -
További részletek: - általános és szakszövegek fordítása
- tanúsított minoségu fordítás
- szövegek elhelyezése
Szaknyelvek: informatikai szaknyelv
Cím: Debrecen, Teleki u. 12. I. em. 7
Kapcsolat