Felhasználási feltételek   |   Médiaajánlat   |   Kapcsolat
431 nyelvtanár 492 fordító
179 nyelviskola 264 tolmácsangol nyelvtanár amerikai nyelvtanár

YES YOU CAN! Nyelviskola

angol nyelvoktatás, fordítás, tolmácsolás

YES YOU CAN! Nyelviskola angoloktatás Nyelviskolánk leginkább barátságos áraival és szakmai hozzáállásával tűnik ki a többi nyelviskola sorából.
A YES YOU CAN! Nyelviskola azzal a céllal jött létre, hogy egy ember- és beszédközpontú oktatást valósítson meg a nyelvtanításban a lehető legigényesebb szakmai színvonallal ötvözve. Nevünkhöz és egyben mottónkhoz hűen nyelviskolai és kihelyezett tanfolyamainkat áthatja a "Yes, you can! életérzés" és igyekszünk bebizonyítani hallgatóinknak, hogy Igenis, képesek arra, hogy elsajátítsanak egy idegen nyelvet, nyelvvizsgát tegyenek le, s ezáltal az élet egyéb területein is megvalósíthatják önmagukat.
A tanfolyamokat a tanulási folyamatot elősegítő közvetlen, oldott hangulat és motiváló légkör jellemzi, de a siker érdekében ugyanolyan fontosnak tartjuk a precízen kidolgozott tanmenet jelentőségét és a következetes számonkérést is.
Nyelviskolánk csapatát fiatalos, kreatív és tapasztalt angol és magyar anyanyelvű nyelvoktatók alkotják. Nyelvvizsga előkészítő tanfolyamainkat a nyelvvizsgarendszerekben járatos nyelvvizsgáztató tanárok tartják, hogy minél több hasznos és első kézből származó tanáccsal és tippel szolgálhassanak hallgatóik számára.
A Yes You Can! Nyelviskola tagja a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének, illetve az EURO és EUROPRO Nyelvvizsga Központ partner-iskolája és hivatalos nyelvvizsga-felkészítő helye.

Nyelvoktatás Fordítás Tolmácsolás
Legkedvezőbb bruttó óradíj: 890 Ft / 45 perc
Óradíj leírása: Kiscsoportos oktatás, beszédközpontú órák, eredmény-orientált nyelvvizsga felkészítés akkreditált vizsgáztatók vezetésével.
Specifikus oktatás: alapfokú nyelvvizsga előkészítés
középfokú nyelvvizsga előkészítés
felsőfokú nyelvvizsga előkészítés
általános iskolai korrepetálás
középiskolai korrepetálás
felkészítés érettségi vizsgára
felkészítés felvételi vizsgára
felkészítés állásinterjúra
Szaknyelvek: gazdasági szaknyelv
üzleti szaknyelv
Egyéni oktatás: igen
Csoportos oktatás: igen
Oktatás nyelviskolában: 1136 Budapest XIII. kerület, Pannónia u. 8.
Kihelyezett oktatás: igen
Oktatás online: -
Kapcsolat