Felhasználási feltételek   |   Médiaajánlat   |   Kapcsolat
431 nyelvtanár 492 fordító
179 nyelviskola 264 tolmácsangol nyelvtanár amerikai nyelvtanár

Tower Nyelviskola

angol nyelvoktatás

Egy nyelvet beszélünk: A nyelvterületen szerzett értékes tapasztalataink birtokában döntöttünk úgy, hogy kizárólag az angol nyelvet oktatjuk>, különböző intenzitású kurzusokon teljesen a kezdő szinttől a felsőfokig. Sikerünk záloga az egy nyelvre történő szakosodás és a minőségi garanciát biztosító szakmai felügyelet.

Tanárközvetítés helyett iskolaként működünk: A nyelvórákat úgy állítottuk össze, hogy szerepeljen bennük az angol nyelv elsajátításához szükséges összes nyelvi készség fejlesztése. Ezek: kommunikációs (beszéd- és írás-) készség, szövegértés (olvasott ill. hallott szöveg alapján), szókincs, nyelvhelyesség, kiejtés. Szakmai vezetőink és a tanáraink közösen értékelik és fejlesztik a Tower Nyelviskola szintrendszerét, tanmeneteit és képzési módszertanát, különös hangsúlyt helyezve a beszédcentrikusságra, a nyelv pontos, magabiztos elsajátítására és a megtanult elméletbeli tudás sikeres gyakorlati alkalmazására. Idegen nyelvi könyvtárunkat minden hallgatónk szívesen veszi igénybe.

Alkalmazkodunk hallgatóink időbeosztásához és "pénztárcájához": kéthetente indítjuk kiscsoportos (6-8 fő) kurzusainkat. Egyik legnagyobb erősségünk pedig a képzési napok és a kezdési időpontok széles kínálata, variálhatósága. Kedvezményes áraink a beiratkozók állandó magas számának és az elégedett hallgatók visszatérésének köszönhetők.

A fiatal, profi tanárok a mi "biztosítékaink": szakirányú felsőfokú végzettségű tanárainktól nem csak nyelvi, hanem magas szintű pedagógiai ismeretet is megkövetelünk. Elvárásunk továbbá a kiváló kapcsolatteremtő képesség, valamint a Tower Nyelviskola irányelveinek és szabályainak maradéktalan betartása a minőség biztosítása érdekében.

Folyamatosan követjük hallgatóink fejlődését, elégedettségét, egyedi igényeit: szoftverrel támogatott nyilvántartási rendszerünknek köszönhetően a beiratkozástól az egyedi igényeknek megfelelő időbeosztáson át az elégedettségi mutatóig követjük hallgatóink "életét" Nyelviskolánkban. Oktatási asszisztensünk a szintfelmérésen, a képzési tanácsadáson és a csoportszervezésen túl, hallgatóink egyéni kéréseiknek, problémáinak megoldásában maximális segítséget nyújt.

Garanciát vállalunk: szakmai munkánk és működési rendszerünk minőségét a Felnőttképzési Akkreditálási Testület (FAT), a TÜV Rheinland InterCert Kft. tanúsító szervezet és a Fővárosi Munkaügyi Központ felügyeli (NYSZ: 13-0767-04). A FAT akkreditációnak köszönhetően 20% ÁFA kedvezményt nyújtunk hallgatóinak.

Nyelvoktatás
Egyéni oktatás: -
Csoportos oktatás: -
Oktatás nyelviskolában: Budapest VI. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 51.
Kihelyezett oktatás: -
Oktatás online: -
Kapcsolat