Felhasználási feltételek   |   Médiaajánlat   |   Kapcsolat
438 nyelvtanár 497 fordító
179 nyelviskola 268 tolmácsangol nyelvtanár amerikai nyelvtanár

Novoschool Nyelvi, Gazdasági Továbbképző és Vizsgacentrum Kft.

angol nyelvoktatás

Novoschool Nyelvi, Gazdasági Továbbképző és Vizsgacentrum Kft. angoltanítás A NovoSchool Kft. a nyelvoktatás és vizsgáztatás területén 25 éves szakmai múlttal rendelkező intézmény, 2003. elején az elsők között kapta meg az "Akkreditált Felnőttképzési Intézmény" címet (AL-0037), amely a NyeFeMiR minőségbiztosítási rendszerrel együtt a magas minőség garanciája.
Cégünk rendelkezik a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének minősítésével, ennek megfelelően a minősített és ajánlott nyelviskola címet viseli.

Elsősorban nyelviskolaként, ill. nyelvvizsgaközpontként vagyunk ismertek, azonban a munkaerő piaci igények alapján szervezett üzleti szakmai képzések egyre jelentősebb nagyságrendet képviselnek tevékenységünkben. Iskolánk 2002. őszétől bővítette kínálatát a gazdasági, pénzügyi, számviteli, banki, biztosításközvetítői, társadalombiztosítási, pénzügyi-számviteli, vállalkozási, marketing és reklám, valutapénztáros, mérlegképes könyvelő, befektetési szakértő OKJ-s szakképesítések megszerzésére. Emellett intézményünkben számos szakmai továbbképzések elvégzésre nyílik lehetőség. Az OKJ-s szakképesítések megszerzéséhez vizsgafelkészítő tanfolyamok szervezésével segítjük hallgatóinkat.

A NovoSchool mint a MNB regisztrált képzője az ország minden pontján szervez pénzügyi szolgáltatás közvetítő hatósági képzést, ill. függő és független biztosításközvetítő vizsgafelkészítő tanfolyamot és hatósági vizsgát.

Társaságunk ECL, Goethe, ORIGÓ nyelvvizsgák akkreditált vizsgahelye. Számos nyelvtanárunk rendelkezik vizsgáztatói jogosítvánnyal és több éves vizsgáztatói gyakorlattal egy vagy több nyelvvizsga rendszerben. Kihelyezett tanfolyamokat Budapesten kívül, az ország számos pontján szervezünk, melyet 90 fős tanári gárdánk biztosít.

A NovoSchool számos szakmai vizsgáztatási jogosítvánnyal rendelkezik, amelyekre vállalja más képző intézmények számára is a szakképesítő vizsgák szervezését és lebonyolítását.

Cégünk a Nemzetgazdasági Minisztérium hivatalos továbbképzőjeként a kezdetek óta (volt PM - 2003.), évről évre magas színvonalon végzi a regisztrált mérlegképes könyvelők kötelező éves továbbképzését vállalkozási és államháztartási szakon. Mindkét szakterületen, országos szinten szervezzük továbbképzéseinket.

Külön megbízás, felkérés esetén vállaljuk a továbbképzés szakmaspecifikus kiegészítését.

Céges és intézményi felkérések esetében kihelyezett formában is tartunk előadásokat.

A pénzügyi-gazdasági képzéseink mellett jelentős üzletágat képviselnek a vállalatok, intézmények számára szervezett speciális szakmai konzultációk és továbbképzések, amelyek segítségével az adott szakmában dolgozó szakemberek ismereteiket rendszeresen korszerűsíthetik.

A szakmai konzultációk mellett a társaság szakkönyvek kiadásával is segíti az ismeretek aktualizálását, mint pl. az évente megjelenő "A számvitel és adózás aktuális kérdései" c. kötet, amely elsősorban a mérlegképes könyvelők éves továbbképzését szolgálja, de minden számviteli-pénzügyi területen dolgozó gazdasági szakember is haszonnal forgathatja.

Ügyfeleink mind szélesebb körű kiszolgálását a képzés - vizsgáztatás - könyvellátás hármas egységével biztosítjuk.
Miért érdemes minket választani?

Nyelvoktatás és vizsgáztatás, szakképzés és szakmai vizsgáztatás egy helyen
25 év szakmai tapasztalat a felnőttképzésben
Egyedi igényekre szabott kihelyezett tanfolyamok cégeknek, intézményeknek
Szakkönyvkiadás, tankönyvellátás
Korszerűen kialakított környezet, légkondicionált tantermek
Ellenőrzött minőségbiztosítási rendszer (NyeFeMiR)
Ügyfélszolgálat napi 10 órában


Nyelvoktatás
Alapítás éve: 1990
Legkedvezőbb bruttó óradíj: 438 Ft / 45 perc
Specifikus oktatás: alapfokú nyelvvizsga előkészítés
középfokú nyelvvizsga előkészítés
felsőfokú nyelvvizsga előkészítés
Szaknyelvek: gazdasági szaknyelv
idegenforgalmi szaknyelv
informatikai szaknyelv
jogi szaknyelv
orvosi szaknyelv
pénzügyi-számviteli szaknyelv
üzleti szaknyelv
Egyéni oktatás: igen
Csoportos oktatás: igen
Oktatás nyelviskolában: 1091 Budapest IX. kerület, Üllői út 63.
Kihelyezett oktatás: igen
Oktatás online: -
Kapcsolat