Felhasználási feltételek   |   Médiaajánlat   |   Kapcsolat
428 nyelvtanár 489 fordító
179 nyelviskola 265 tolmácsangol nyelvtanár amerikai nyelvtanár

Dr. Kovács Tímea

angol nyelvoktatás, fordítás

Dr. Kovács Tímea angoltanítás JOGI ANGOLT ÉS ÁLTALÁNOS ANGOLT oktatok már több mint 4 éve (magántanár - jogász-nyelvészként), SKYPE-on és élőben. EGYÉNILEG ÉS KISCSOPORTOS formában is!

A www.drkovacstimea.hu - rengeteg INGYENES TANANYAGOT, KOMPLETT HANGANYAGOKAT, tanulási és vizsgatippeket, tanítványaim véleményeit és egy folyamatosan frissülő jogi angol blogot találsz.

TANÍTVÁNYAIM VÉLEMÉNYEI (a honlapon, WWW.DRKOVACSTIMEA.HU még több vélemény fotókkal): \"Nálad 2 óra többet ért, mint a 3 hetes külföldi nyelvtanfolyam! Tényleg nagyon hatékony módszerrel tanítasz.\" Timi, cégtulajdonos; "A jogi angol órán nagyon sokat beszélünk a témakörben, magnót hallgatunk. Közben csak úgy ragadnak rám a jogi szakszavak, az egész nyelv szinte a részemmé válik.\" Barbara jogász-középvezető "...mindent megteszel a diákjaidért, és amiben tudsz, a segítségükre vagy. Sok tanárom volt eddig, de Veled tényleg szívesen tanulom az angolt. :)" Kinga, programozó; "Engem interneten keresztül készített fel Tímea az angol egyetemi felvételihez szükséges Academic IELTS nyelvvizsgára, melyet jó eredménnyel tettem le. Köszönöm." Teo, United Kingdom

Mottóm: HATÉKONYSÁG ÉS ÉLVEZETES NYELVTANULÁS!
Tel.: 30-5511455 Email: info@drkovacstimea.hu

Nyelvoktatás Fordítás
Nyelvismeret: felsőfokú nyelvismeret
Specifikus oktatás: alapfokú nyelvvizsga előkészítés
középfokú nyelvvizsga előkészítés
felsőfokú nyelvvizsga előkészítés
felkészítés állásinterjúra
Szaknyelvek: jogi szaknyelv
Egyéni oktatás: igen
Csoportos oktatás: igen
Oktatás tanárnál: Budapest X. kerület
Oktatás diáknál: -
Oktatás online: igen
Kapcsolat