Felhasználási feltételek   |   Médiaajánlat   |   Kapcsolat
439 nyelvtanár 499 fordító
179 nyelviskola 269 tolmács


angol nyelvtanár amerikai nyelvtanár

WordShop; Tolmács & Fordító Kft.

angol fordítás, tolmácsolás

Társaságunk a 'WordShop' fordító iroda nevet kapta, mely szó szerint szóbolt - jelentése szellemi műhely, ahol fordítás, hivatalos fordítás, szakfordítás, lektorálás készül. Mondatokat, szavakat, betűket, szóközöket, írásjeleket kínálunk magyarul és idegen nyelveken. Persze nem külön-külön kínáljuk őket megvételre, hanem a fordító műhelyében születő olyan egységek részeiként, melyek különféle, a megbízóink által felhasznált és számukra fontos mondanivalót közvetítenek saját anyanyelvünkön és más nemzetekéin.

Mint a legtöbb műhely, a fordító iroda is túlnyomórészt hétköznapi használatra rendelt termékeket, esetünkben szövegeket készít az üzlet, műszaki tudományok, gyáripari termelés, áruforgalom, pénzügyek, jog stb. területein írásban - fordítás, hivatalos fordítás, szakfordítás, lektorálás és tolmácsolás esetén élőszóban egyaránt.
Nem szabad azonban megfeledkeznünk azokról a fórumokról, melyeken az írott és szóbeli kifejezés, megmutatkozás több időt, fáradságot, tehetséget igényel, egyszóval "macerásabb" (kreatív szófordulatokkal tűzdelt termékbemutató, figyelemfelhívó, bemutatkozó és arculat-kifejező írott szövegek: kreatív nyelvi-tervezés, kreatív szövegtervezés). E fordítóiroda műhelyében dolgozó, alkotó munkatársaink több éve, néhányuk több évtizede bizonyítja, hogy szakterületükön a legkülönlegesebb igényeknek is képesek eleget tenni.
Szeretnénk, ha erről Ön is tapasztalatot szerezne!

Fordítás Tolmácsolás
Szinkrontolmácsolás: -
Szaknyelvek: gazdasági szaknyelv
idegenforgalmi szaknyelv
informatikai szaknyelv
jogi szaknyelv
orvosi szaknyelv
pénzügyi-számviteli szaknyelv
üzleti szaknyelv
Cím: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
8200 Veszprém, Úrkút u. 2.
Kapcsolat